New MediaNew Media er alt du trenger på nett

New Media AS er en totalleverandør av webtjenester, med kunder fra hele landet. Vår filosofi er tradisjonell og enkel: Har vi fornøyde kunder, vil vi gjøre suksess. Derfor skreddersyr vi etter kundens behov og yter personlig service.

Vi leverer alt bedriften trenger for å være på internett, og vi hjelper kundene våre med å konkurrere i relevante kanaler – og vinne. Tar du oss med på laget, blir din bedrift en stjerne.

Vi arbeider fra idé til ferdig produkt og er rådgiver ved markedsføring på nett. Vi tilstreber å være nytenkende og kreative. Likevel ser vi ingen grunn til å "finne opp hjulet på nytt".

Der pris og kvalitet møtes

Vi kommer aldri til å være billigst. Vårt mål er er å levere mest for pengene! New Media skal til enhver tid levere god kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Se hva vi har laget for kundene våre.

Flaks eller dyktighet?
Vi velger ikke kundene våre, men har vært så heldige at de kommer til oss. Og ikke bare SMB, som er vårt viktigste kundesegment. Til flere av Norges største bedrifter leverer New Media forretningskritiske tjenester. Vi er takknemlige for tilliten som er vist oss fra store og små.

Høyeste utmerkelse
New Media AS har kontinuerlig hatt AAA-rating fra D&B i 8 år. Vi er med andre ord en trygg, solid partner for din bedrift. Vi har kommet for å bli.

Virksomheten ble etablert i 2005, omdannet til aksjeselskap i 2006 og relansert under navnet New Media i 2010. Medgründer, Øyvind Bryde, er fortsatt daglig leder i selskapet.

Skal vi kontakte deg?

x

Hva er nytt med nye medier? Svaret er: mediet.

Det som ikke er nytt, er menneskene du skal nå med ditt budskap eller dine produkter.
Altså handler det stadig om å vite hvem som er i målgruppen og hvordan du kan treffe dem.

New Media kan hjelpe deg med å selge dine produkter. Det gjør vi ved å kjenne mediet, identifisere målgruppe, komponere (eller finpusse) budskapet og presentere det godt.

Våre kunder blir som regel hos oss.

Om New Media
22380000