Domenenavn er viktig å få riktig

Vet du hvilket domenenavn du skal velge for bedriften din? Valg av riktig domenenavn kan skape konkurransefortrinn. Velger du derimot feil, kan du oppleve en lang rekke ulemper. Et domenenavn kan ha mange funksjoner. Har du vurdert alle aspekter?

Mange hensyn
Våre råd har flere ganger ført til at kunden velger et helt annet domenenavn enn de hadde tenkt til. Det er mange hensyn å ta. Hvilket navn er riktig med tanke på søkemotorer? Hvilket navn gir best gjenkjennelse? Hvor kort navn kan man velge? Hvilken betydning har det om domenet inneholder bokstavene Æ, Ø eller Å?

Endret firmanavn
Flere ganger har kunder endret navn på firmaet etter å ha snakket med oss om valg av domenenavn. Vi hjelper deg å velge et domenenavn som passer til bedriften og samtidig hjelper deg mot toppen i søkemotorene.


Om du ønsker å kjøpe eller selge et domenenavn som allerede er registrert, kan vi være din rådgiver. Vi kan blant annet hjelpe deg med å forhandle frem pris og finne kjøpere til ditt domenenavn. Om du vil kjøpe et domenenavn og ønsker å opptre anonymt, kan vi representere deg i forbindelse med forhandling og kjøp.

x

Bestill gratis domene

Til nye kunder tilbyr vi nå gratis registrering av domenenavn. Sjekk om domenet ditt er ledig, eller ring oss for råd om valg av domene.

22380000