Smidig webutvikling

Vi er en solid partner innen webutvikling. Trenger bedriften et skreddersydd bookingsystem? Eller et rapportsystem? Trenger klubben et nytt medlemsregister? Har du en god forretningsidé du vil få på nett? New Media lager akkurat løsningen du trenger, med et godt utseende – raskt og rimelig.

Om det ikke er et spesialutviklet eller unikt system du vil skape, har vi pakkeløsninger som er dekkende for de fleste informative eller selgende nettsteder.

Fremsynt og engasjert webutvikling
Vi har utført webutvikling i store prosjekter med internasjonalt siktemål. Vi kan også løse mindre, avgrensede oppdrag for å effektivisere enkle rutiner. Enten prosjektet ditt er stort eller lite, har du en engasjert, proaktiv og fremsynt partner i oss. Konfidensialitet er en selvfølge fra første samtale.

Konseptualisering og spesifisering
Allerede i idéfasen er vi med, om ønskelig. God webutvikling forutsetter i neste fase utarbeidelse av modeller og kravspesifikasjoner, som vi diskuterer med deg. Jo mer komplekst konsept, desto viktigere å gjennomføre et forprosjekt før programmeringen begynner. Det må spesifiseres hva som skal utvikles. Som regel gjøres fruktbare, verdifulle oppdagelser i forprosjektet!

Resultatet av god webutvikling
Webutvikling er en konstruktiv, systematisk og kreativ prosess frem til testfase og ferdigstillelse, da vi leverer et nøkkelferdig system i henhold til spesifikasjonen. Enten oppdraget er lite eller stort, er veien spennende å gå. Ingenting er umulig. Vi setter muligheter og scenarier i system. Resultatet er et gjennomtenkt og funksjonelt system du kan leve med lenge.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende vurdering av dine behov.

Noen eksempler:


Se flere eksempler

Alternativer til custom webutvikling:

Nettpakke Skredder Skredder +Nettbutikk

Skal vi kontakte deg?