Publiseringssystem gir deg fleksibilitet

Hvis du ønsker å kunne oppdatere innholdet på bedriftens hjemmeside selv, eller å få bedre system i sidene og innholdet, er et publiseringssystem (CMS) det du trenger. CMS er en forkortelse for content management system. På norsk kalles det publiseringssystem.

Et publiseringssystem skiller koden fra innholdet – kort fortalt. Vi kan også si at designen blir separert fra innholdet. Nedenfor beskriver vi noen viktige fordeler ved å integrere hjemmesiden din i det ledende publiseringssystemet vi tilbyr.

Ingen installering
Publiseringssystemet blir ikke installert på PC'en din. Du får tilgang til det over internett.

Drag & drop
Når du logger deg inn i systemet hos oss for å redigere noe, får du se en oversikt over alle sidene på nettstedet. Her kan du for eksempel forandre nettstedets navigasjonsmeny ved å trekke en side fra en plassering i menyen til en annen (drag & drop). Du kan velge om en side skal vises i menyen eller ikke, og om den skal være aktiv eller inaktiv.

Rediger som i Word
Med et par tastetrykk kan du opprette en ny side. Innholdet kan du legge til eller redigere på samme måte som i Word eller tilsvarende programmer.

Brukervennlig
Du slipper å forholde deg til det tekniske som ligger rundt innholdet – det som er lett å rote til. Før du lagrer og publiserer kan du se en forhåndsvisning. Dermed kan du være trygg på at det ikke er feil i det som blir lagt ut.

Spar penger
Du sparer penger hver gang du slipper å kontakte webmasteren din.

Uavhengiget
Du er ikke avhengig av andre for å kunne forandre innholdet på kort varsel. Da blir det ingen krise om webmasteren din er på ferie akkurat da du må endre noe på nettstedet.

Fleksibilitet
Du får en endringsvennlig måte å strukturere nettstedet på. Du kan endre oppsettet i navigasjonsmenyen enkelt. Om du senere ber oss forandre hele designen på nettstedet, kan vi gjøre det uten å røre innholdet. Designen er som sagt adskilt fra innholdet. Det skaper effektivitet og fleksibilitet.

Orden og system
Et publiseringssystem hjelper deg med å holde orden på innholdet. Du kan enkelt sortere det med drag & drop.

Moduler for ulike behov
Etter hvert får du kanskje bruk for nye tekniske funksjoner på nettstedet. Da kan du velge fra et rikt utvalg av modulbaserte, forretningskritiske verktøy, som løser alle dine behov på internett. Hver modul kan tilpasses sømløst.

Skal vi kontakte deg?

x

Et publiseringssystem gir deg full kontroll over innholdet på nettstedet. Du slipper å kontakte webdesigneren din eller ha kunnskap om HTML for å endre på småting.

På baksiden kan du i ro og fred redigere innholdet og publisere når du er fornøyd.

Når du behøver nye funksjoner på nettstedet, kan du bestille nye moduler, som løser alle dine behov på internett.

Et publiseringssystem lar deg se nettstedet ditt "fra baksiden". Uten at det virker gresk.

Publiseringssystem
22380000