Toppresultater i søkemotorer

Vi kan forbedre lønnsomheten din i søkemotorer. Våre bedriftskunder har pr. september 2018 hatt over 100 millioner kommersielle visninger i Google, Yahoo, Bing, Startsiden, Kvasir og andre søketjenester samt nettsteder. Dette har ført til over 1,6 millioner kvalifiserte besøk til nettstedene deres, hvilket igjen har generert over 75.000 leads, kjøp og bookinger.

Transaksjoner
Det vi gjør for kunder i søkemotorer bidrar til at det daglig går hundrevis av transaksjoner gjennom systemer og netthandler vi har utviklet og drifter. Det er suksess vi arbeider for. Vi har mange suksesshistorier å vise til.

Kvalifiserte besøk
Det er søkeordenes relevans som kvalifiserer besøket. Et kvalifisert besøk er flere ganger mer verdifullt enn et impuls-klikk på en tilfeldig bannerannonse. Husk også at visningene av annonsene dine ikke koster noe!

Pionér
New Medias kompetanse innen søk er opparbeidet siden år 2000, da det fantes to tilbydere av søkemotoroptimalisering i Norge. Kompetansen er utviklet kontinuerlig siden, og vi er nå sertifisert Google-partner med de krav til årlig eksaminering og metodekontroll det innebærer.

Ikke gjetning
Vi har samlet en unik database, basert på over en milliard registrerte søk i norske søkemotorer. Den viser hva brukere av søkemotorer faktisk søker på. Vi trenger altså ikke gjette.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg i søkemotorer. Ring oss nå, eller be om å bli kontaktet i skjemaet nedenfor. Vi skaffer kunder til kundene våre. Vi forstår søkonomi.

Skal vi kontakte deg?