Trenger du en forretningsrådgiver eller prosjektleder?

New Media har lang erfaring med forretningsrådgivning til små og mellomstore bedrifter. Som en forretningsrådgiver med stor bredde, kan vi hjelpe deg å utforme målsetninger, identifisere målgrupper, definere forretningsmodell, foreslå partnere, utvikle lønnsomme forretningsidéer eller oppklare kommunikasjonsproblemer som forhindrer samhandling i bedriften.

Råd som utgjør en forskjell
Enten du ønsker dypere integrasjon mellom forretningssystemer, skal satse internasjonalt via internett eller er i ferd med å etablere ny virksomhet, kan du få hjelp av en erfaren forretningskonsulent fra New Media. Vi kan bidra med ideer, metode og kompetanse. Det kan dreie seg om alt fra å velge navn til å rådgi om viktige veivalg.

En partner du kan stole på
I oss har du en trygg partner i forbindelse med IT-beslutninger. Forretningsrådgiver fra New Media har ved flere anledninger ledet innkjøpsprosjekter for IT-løsninger, og vi har vært innleid som prosjektleder i utviklingsprosjekter for forretningssystemer og webløsninger.

Dyktig oversetter
En prosjektleder eller forretningskonsulent fra New Media kan oversette "IT-språk", slik at du forstår det og kan ta lønnsomme beslutninger. Samtidig kan vår konsulent forklare "IT-hoder" hva du egentlig etterspør, som du kanskje har problemer med å formulere slik at de forstår.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt case.

Skal vi kontakte deg?