Webdesign skreddersydd til ditt behov

Webdesign er et håndverk – som når man syr et antrekk. Vi kan "sy" spesielt for din bedrift, altså skreddersøm. Vi skaper vinnerantrekket.

Vi har også hjemmesider som er sydd på forhånd, men som tilpasses litt i fasong. Det kaller vi målsøm. Mange leverandører nevner ikke forskjellen på skreddersydd og målsydd webdesign. Da er det fort gjort å sammenligne "epler og pærer".

Ingen er like
Ingen er likeNew Media leverer skreddersydd webdesign til hyggelige priser. Med skreddersøm skiller man seg ut. Unik design forteller om bedriftens identitet og kan tilpasses egenartede behov. Ingen bedrifter er like.
Se noen eksempler.

Noen er "likere" enn andre
Når vi leverer målsydd webdesign tar vi utgangspunkt i et prefabrikert rammeverk. Det gjør man for å spare tid og penger. Likevel vil vi aldri levere fra oss lik webdesign til flere kunder. Se noen eksempler.

Personlig service
Vi holder høyt servicenivå. Kunden vil alltid møte personlig service og en åpen holdning. God webdesign forutsetter at vi lytter til kunden. Krevende kunder setter vi pris på.

PakketilbudAlle pakker inkluderer:
- Domene (.no/.com/.net/.org)
- Kart (om ønskelig)
- Facebook- og Twitter-koblinger (om ønskelig)
- Integrasjon med Google Analytics (om ønskelig)
- Funksjon for enkelt å legge ut Youtube-videoer på hjemmesiden.

God webdesign er et konkurransefortrinn i kampen om kundene. Hva er god webdesign? Vi kan si det så enkelt som at god webdesign kombinerer estetikk med oversiktlighet og funksjonalitet.

Balansegang er stikkordet. Utsmykket webdesign kan være bra, men ikke utspjåket. Det bør være enkelt, men ikke så enkelt at det virker uferdig. Unngå distraherende elementer.

Oppmerksomheten må rettes mot budskapet ditt.

Skal vi kontakte deg?