Publiseringsverktøy for alle behov

Publiseringsverktøy kan være et annet navn for publiseringssystem eller CMS, eller det kan være moduler som integreres i et publiseringssystem. CMS er en forkortelse for content management system, som er den engelske betegnelsen på et publiseringssystem med ulike publiseringsverktøy. Vi kaller verktøyene for publiseringsverktøy og hele systemet for publiseringssystem.

Et publiseringsverktøy kan være en nyhetsmodul, gallerimodul, videomodul, kontaktmodul, bloggmodul, kategorimodul eller annet. Publiseringsverktøy skiller koden fra innholdet, kort fortalt. Her er eksempler på publiseringsverktøy du kan få med et system fra oss:

Nyhetsmodul
Publiseringsverktøy for nyheter, nyttig til å legge informasjon i "etasjer" og ved hyppige oppdateringer på hjemmesiden, for eksempel når du får nye kunder, nye produkter, deltar på messer eller har gode tilbud. Når forsiden oppdateres ofte, vil folk vende tilbake for å se hva som har skjedd siden sist.

Gallerimodul
Publiseringsverktøy for bilder, egnet til å presentere bilder i kategorier. Et publiseringsverktøy som automatisk genererer små bilder for oversikt, og når man klikker på et bilde, får man se det i stort format. Dette er et svært brukervennlig publiseringsverktøy.

Videomodul
Publiseringsverktøy for video, egnet til å holde oversikt over videoer og plassere dem der man ønsker. Et svært brukervennlig publiseringsverktøy. Vi har flere avspillingsmotorer tilgjengelig i samme publiseringsverktøy, slik at vi kan tilpasse oss de fleste videoformater.

Kontaktmodul
Dette publiseringsverktøyet kreves dersom du ønsker å ha kontaktskjema på hjemmesiden, hvor folk kan sende deg meldinger gjennom skjemaet.

Bloggmodul
Publiseringsverktøy for å opprette og vedlikeholde en blogg. Denne modulen minner i stor grad om nyhetsmodulen, men er enklere og enda mer brukervennlig. Et publiseringsverktøy laget spesifikt for aktive bloggere.

Kategorimodul
Om du ønsker å presentere et stort antall produkter eller andre enheter som krever kategorisering, er publiseringsverktøy for kategorier det du trenger. Da kan du hente inn kategorier og utdrag av produktbasen din med en enkel kommando på den aktuelle siden du vil presentere dem på.

Butikkmodul
Vi tilbyr løsninger for nettbutikk gjennom svært intuitive publiseringsverktøy. Butikken kan settes opp med både PayPal og andre betalingsløsninger.


Dette er kun eksempler på publiseringsverktøy som kan leveres med et system fra oss. Vi kan løse nær sagt et hvert behov.

Skal vi kontakte deg?

x

Publiseringsverktøy lar deg redigere ulike typer innhold på tilpassede måter.


Med publiseringsverktøy slipper du å kontakte en webdesigner for å endre småting.


På baksiden kan du i ro og fred redigere innholdet og publisere når du er fornøyd.


Når du behøver nye funksjoner, kan du bestille moduler som løser alle dine behov.

Publiseringsverktøy
22380000